Unieke prijzen te winnen !!!!

Stichting Stelling Den Helder, organisator van het Napoleonjaar, daagt jong en oud uit om deel te nemen aan een unieke wedstrijd! Maak een werkstuk van / over Napoleon en win mooie prijzen!

Zo kunnen kinderen o.a. een uniek VIP kaartje winnen voor een bezoekje aan een echte onderzeeboot op de Marinedagen en zijn er voor volwassen unieke kaarten te winnen voor een voorstelling in de schouwburg "De Kampanje" met de titel " Napoleon op Sint Helena" Aan het werkstuk worden geen hoge eisen gesteld. Gescoord wordt op orginaliteit en inhoud.

 

Stuur uw werkstuk vóór 24 juni naar Schouwburg De kampanje, t.a.v. wedstrijdjury, Berhardplein 10, 1781 HH Den Helder.

Wel duidelijk vermelden: Naam, adres, telf.nr.,e-mailadres. Er wordt contact met de prijswinnaars opgenomen over tijdstip en plaats van de prijsuitreiking.

 

 

Agenda historisch weekend
Wist je dat?

1.In Nederland de Napoleontische Associatie der Nederlanden, bestaat, die tot doel heeft de Napoleontische geschiedenis te bestuderen.

Ook internationaal is er een organisatie die zich daar mee bezig houdt: de International Napoleonic Society. 

Jaarlijks houdt deze organisatie een congres ergens in de wereld. Ditmaal zal dit congres worden gehouden in Fort Kijkduin van 4 tot en met 8 juli 2011. Aanmelden? klik op Acueel !

 

2.....het logo ontworpen is door zichtwerk